Pardoseli finisate perfect de la profesionisti pentru profesionisti ! - Martecs Pardoseli si Usi Interior

Profesionistii interioarelor ! Pardoseli si usi interior Alba Iulia. Calitate si stil !
Go to content

Main menu:

Pardoseli finisate perfect de la profesionisti pentru profesionisti !

Va garantam o calitate inalta a produselor si siguranta, verificate prin numeroase certificari !
La noi găsiți pardoseala potrivită nevoilor dumneavoastră! Vă oferim plăci pentru pardoseli din lemn- laminate sau stratificate, în diferite dimensiuni și structuri. Doar pardoseli de inalta calitate, care se monteaza si se intretin usor!
 
Impreuna cu straturile suport potrivite, ele se pot monta flotant sau prin lipire cu adeziv, inclusiv peste sisteme de incalzire sub pardoseala! De asemenea substraturile de protecție asigură o izolație fonică optimă pentru pardoseli, cele laminate fiind rezistente pentru utilizarea în spații cu nivel ridicat de umiditate.
SISTEME PENTRU SCARI
De acum puteti sa proiectați pardoseala și scările în aceeași culoare! Va oferim sisteme de scari flexibile, usor de montat chiar si de catre persoane fara specializare in domeniu, ultilizabile chiar și pentru scările în spirală fabricate atat din laminat rezistent cat si din lemn stratificat.
PLINTE SI PROFILE
Pentru finisare cu stil a pardoselilor va oferim plinte si profile din lemn, pvc sau aluminiu in diferite variante de forma si culoare.
In general, plinta si profilele se asortează la culoarea podelei. Arhitectii si designerii, totusi, scot in evidenta tot mai des personalitatea unei camere utilizand plinta pentru parchet alba. Astfel, designul interior devine cu adevarat impresionant.
O plintă alba este un cadru perfect pentru plăcile de pardoseala inchise la culoare si scoate in evidenţa trecerea de la podea la perete. Plintă înalta este si ea populară. Foarte apreciate sunt si plintele cu decor de stejar, nuc sau frasin.
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu