Bun venit acasa ! - Martecs Pardoseli si Usi Interior

Profesionistii interioarelor ! Pardoseli si usi interior Alba Iulia. Calitate si stil !
Go to content

Main menu:

Bun venit acasa !

Definește stilul de amenajare a locuinței tale alegand ușile de interior pe comanda speciala de la Naturen.
Înălţimea uşilor se stabileşte în funcţie de grosimea pardoselii. Latimea si grosimea zidului sunt diferite de la o incapere la alta iar tocul usii poate fi comandat in functie de aceste detalii. Prin sistemul nostru de comenzi speciale si personalizate nu vei fi nevoit să tai uşile sau tocurile comandate. Ele vor fi pregatite pentru montaj după ce ai finisat peretii sau ai pus parchetul. De altfel, uşile se montează ultimele, după pardoseala, dar se comandă cu mult înainte.
Menite să răspundă celor mai rafinate gusturi, acestea sunt caracterizate de o construcție solidă, sunt realizate din MDF si îmbinate în funcție de model cu sticlă mată șau profile de aluminiu.
Pentru ca accesoriile sunt esențiale pentru o armonie perfectă între design și funcționalitate iar mânerele pentru uși sunt elementele cheie atunci când vine vorba de închiderea și deschiderea unei uși avem pregatite o gama variata de modele.
Echipa noastră de profesioniști vine în întâmpinarea nevoilor dumnevoastră cu servicii de consultanță în alegerea celei mai bune variante, transport, măsurători și montaj.
Pentru cei care apreciează calitatea, bunul gust, soluțiile aspectuoase și elegante de usi de interior si pardoseli vă invităm in magazinul nostru sau puteti sa rasfoiti materialele din sectiunea - Catalog.
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu